Mölke
Een nachtje offline

Geniet van de rust

Ontspan en onthaast

Een nachtje offline
Een nachtje offline

Ga de natuur in

Wandel, fiets of vaar!

Een nachtje offline

 
 • even offline
 • social box inbegrepen
 • de natuur in
 • bijzondere ervaring
 • digital detox
 

Investeer in jouw vrije leven 

Iedereen is tegenwoordig altijd en overal connected met elkaar. En wij in Twente ook. Maar soms is het goed om die connectie even te verliezen en terug te gaan naar de basis: in connectie met elkaar en met de natuur. En dat kunnen we in Twente ook. En jij nu ook!

De social Box X Mölke

De Social Box en Mölke bieden samen 'een nachtje offline' aan, voor iedereen die graag volledig tot rust wil komen. Offline gaan is misschien een nieuwe ervaring voor je, maar de Social Box gaat je erbij helpen. Op vaste momenten leg je je telefoon in de social box, steek je het kaarsje aan en geniet je van een momentje offline zijn. Een bijzondere ervaring tijdens je vakantie. 

Boek nu een nachtje offline inclusief:

 • Een nachtje (of meer natuurlijk) in een comfortabele accommodatie
 • Een Socialbox Essen: maak een ritueeltje van het wegleggen van je telefoon! De Socialbox neem je na afloop mee naar huis;
 • Geurkaarsjes;
 • Wegwerpcamera;
 • Slow Living Experience: een boekje met tips om even niet connected te zijn;
 • Vrij spelletjes lenen bij onze receptie!

Extra bij te boeken:

 • Tip: Boek een lokaal streekontbijt bij je verblijf inclusief krant 🗞  voor het nieuws uit onze landschapswinkel.

Boek een accommodatie en voeg de extra 'een nachtje offline' toe aan jouw boeking!

 
 
 
 
 

Digital slow down

“In het jaar 2000 werd de Nokia 3210 geïntroduceerd. Een mobiele telefoon op broekzakformaat. 20 jaar later is de smartphone niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van 8 miljard mensen wereldwijd. Dit heeft een duidelijke invloed. Positief: zo kunnen we onszelf sneller informeren en informatie sneller verspreiden. Negatief: zo lijkt ons brein de hoeveelheid digitale prikkels niet altijd goed te kunnen verwerken. Uitkomst is een groeiende groep kinderen, jongeren en volwassenen die kampen met o.a. burn-out klachten, slapeloosheid, verslaving en verhoogde stress.” (desocialbox.nl)

Slow Living Experience

Met al deze dagelijkse prikkels om ons heen is het goed om tijd vrij te maken voor me-time. Alle aandacht naar jezelf, je omgeving, of je reisgenoot. Wij ontzorgen je, om het je makkelijk te maken. In de ochtend haal je een vers broodje in onze streekwinkel of kies voor een ontbijt op bed. En verder op de dag mag alles, maar niets hoeft. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan fietsen of wandelen in het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Ga varen op de Regge, verken Twente in een Green Buggy, maak een maaltijd met streekproducten en speel een leuk spelletje met elkaar. Of doe lekker helemaal niets en geniet van je comfortabele accommodatie. Eén ding is zeker: we laten je pas weer gaan wanneer je helemaal onthaast bent.

Wil je foto's maken van jouw offline weekendje? Daar hebben we wat op bedacht: van ons krijg je namelijk een wegwerpcamera. Maak prachtige foto's, laat ze thuis ontwikkelen en beleef alle mooie Mölkemomenten nog een keer opnieuw!

Boek nu en voeg de extra 'een nachtje offline' toe aan jouw boeking!

View similar features