On park
 
 1. even offline
 2. social box inbegrepen
 3. de natuur in
 4. bijzondere ervaring
 5. digital detox
 

Digital slow down

“In het jaar 2000 werd de Nokia 3210 geïntroduceerd. Een mobiele telefoon op broekzakformaat. 20 jaar later is de smartphone niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van 8 miljard mensen wereldwijd. Dit heeft een duidelijke invloed. Positief: zo kunnen we onszelf sneller informeren en informatie sneller verspreiden. Negatief: zo lijkt ons brein de hoeveelheid digitale prikkels niet altijd goed te kunnen verwerken. Uitkomst is een groeiende groep kinderen, jongeren en volwassenen die kampen met o.a. burn-out klachten, slapeloosheid, verslaving en verhoogde stress.” (desocialbox.nl)

Investeer in jouw vrije leven 

Iedereen is tegenwoordig altijd en overal connected met elkaar. En wij in Twente ook. Maar soms is het goed om die connectie even te verliezen en terug te gaan naar de basis: in connectie met elkaar en met de natuur. En dat kunnen we in Twente ook. En jij nu ook!

De social Box X Mölke

De Social Box X Mölke bieden de Digital Detox aan in een geheel vrije vorm. Even offline gaan op vaste momenten. De Social Box helpt je daarbij. Op vaste momenten leggen jullie je telefoon in de social box, steek de kaarsjes aan en geniet van een momentje offline zijn. Een bijzondere ervaring tijdens je vakantie. 

 
Boek een weekendje Offline
 

✓ Kies als upgrade: Mölke special: Weekendje Offline

 
 
 
 
 
 

Slow living experience

Wij ontzorgen je. In dit weekendje offline geniet je van onze slow living experience tips: fiets en wandel in het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug, vaar op de Regge, verken Twente in een Green Buggy, maak een maaltijd met streekproducten en speel een leuk spelletje met elkaar welke klaarligt in je accommodatie. Je ontstresst en onthaast. 

In de ochtend haal je een vers broodje in onze streekwinkel of kies voor een ontbijt op bed. En verder op de dag mag alles, maar niets hoeft. 

En foto’s maken? Van ons krijg je een wegwerpcamera. De foto’s ontwikkelen wij voor je en sturen we je later op. Als je wil, mag je dit ook zelf doen.

Boek nu een weekendje offline inclusief:

 • Een Socialbox Essen: maak een ritueeltje van het wegleggen van je telefoon! De Socialbox neem je na afloop mee naar huis;
 • Geurkaarsjes;
 • Wegwerpcamera: wij kunnen de foto's afdrukken;
 • Slow living experience: een boekje met tips om even niet connected te zijn;
 • Vrij spelletjes lenen bij onze receptie!

Dit allemaal voor een prijs van € 79,-

Extra bij te boeken:

 • Tip: Boek een lokaal streekontbijt bij je verblijf inclusief krant 🗞  voor het nieuws uit onze landschapswinkel;

Boek dit arrangement ⤵️

1. Zoek & boek je huisje
2. Kies als upgrade: Mölke special: Weekendje Offline

Andere arrangementen:

More Verhuurarrangementen