1. Werken in een gezellig team
  2. Lekker verdienen
  3. Avontuurlijke bijbanen
  4. Werken op een vakantiepark

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Hi enthousiasteling, wat leuk dat je onze vacatures hebt gespot! Wil jij een afwisselende baan in gezellig bedrijf? Kom dan werken bij Mölke.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Mölke is een veelzijdig recreatiebedrijf met een 5-sterren vakantiepark, partycentrum met kindvriendelijk restaurant. Mölke is een bruisend familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is! Met ons enthousiaste team verzorgen we de beste ervaring voor onze gasten.

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en wil je werken op een avontuurlijke plek, in een gezellig team? Kijk dan snel of er een vacature is die bij jou past!

 

Onze vacatures:

Vacature Keukenhulp

Als keukenmedeweker zorg jij ervoor dat alle servies prachtig schoon is, werk je in onze snackbar en ondersteun je onze koks met het bereiden van kleine gerechten.

Vacature Technisch campteam medewerker

Als technisch campteam medeweker zorg jij ervoor dat onze accommodaties altijd perfect in orde zijn! Heeft de gast een kapotte televisie? Dat fix jij zo!
 

Vacature Campteam medewerker

Als campteam medeweker voorzie jij de gast van de beste service, interessante informatie en bovenal een grote glimlach! Een afwisselende en uitdagende bijbaan.

Vacature Housekeeping

Duizendpoot met twee rechter handen| Je draagt bij aan een onvergetelijke herinnering | Je bouwt mee aan een mooie toekomst voor Mölke!
 
 

Werken bij Mölke betekent:

🕑 Flexibele werktijden 
✔️ Lekker verdienen
💚 Werken in het gezelligste team van Nederland 
🤩 Doorgroeimogelijkheden
🌳 Werken op een prachtige locatie 
☀️ Lekker buiten zijn!

 
Werken bij Mölke

Dit is werken bij Mölke volgens Merlijn!

Hi, ik ben Merlijn Paalman. Mölke is bij mij al lang bekend. Een aantal jaar geleden heb ik hier stage gelopen bij de Front Office en dit is me super goed bevallen. Na mijn stage mocht ik blijven en heb ik nog een jaar gewerkt in de Horeca. Top dat dit ook gewoon kon vanuit een stage! Nu volg ik een opleiding waarbij ik weer een Front-Office stage moest volgen. Mölke zat nog altijd in mijn hoofd. Het leuke, jonge team, de verschillende werkzaamheden en het persoonlijke contact met de gasten. Ik besloot terug te komen voor mijn tweede stage! Nieuwe collega's, een nieuwe werkplek en een heel vernieuwd park, en nog steeds net zo leuk!

 

Op zoek naar een vaste baan of een stage? Bekijk onze andere vacatures!

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan als (assistent) teamhoofd? Of wil je stage komen lopen op één van onze afdelingen? Kijk dan snel naar al onze andere vacatures!

Andere vacatures