Bijzonder overnachten in Overijssel

Jouw zoektocht naar een bijzondere overnachting in Nederland kan je beëindigen. Bij Vakantiepark Mölke vind je verschillende bijzondere accommodaties waar je kunt overnachten in Overijssel. Met ieder gezelschap kun je bij ons bijzonder overnachten in Overijssel. Genieten in een boomhut aan het water van de Regge, de Reggehooiberg met privé sauna of een stoere safaritent of lodge. Ook onze kinderbungalows zijn erg populair bij, hoe kan het ook anders, gezinnen met jonge kinderen. Het thema en de voorzieningen zijn speciaal gericht op kinderen. Bekijk snel de bijzondere accommodaties, welke heeft jouw voorkeur?

 
Boek direct een bijzondere accommodatie
 

Het Slow Living thema maakt de bijzondere overnachting compleet ⤵

 
 
  1. Voor maximaal 6 personen
  2. Met luxe voorzieningen
  3. Veranda of terras met meubilair
 
 

Over onze bijzondere glampingaccommodaties

Bijzonder overnachten kan in onze glampingaccommodaties. Kies voor de boomhut waar je de verse ontbijtmand 's ochtends omhoog takelt. Een prachtig uitzicht vanuit je lodge over het Twentse landschap. Of een praktisch ingericht tiny house met alle benodigde voorzieningen. In de stoere safaritent ervaar je het kampeergevoel maar dan met net wat meer comfort. Hier in Zuna geniet je optimaal van de natuur en kom je tot rust.

 
  1. Voor maximaal 8 personen
  2. Gethematiseerde bungalows
  3. Speciale voorzieningen voor baby's en kinderen
 
 

Over onze baby- en kinderbungalows

Wanneer je jouw kinderen een onvergetelijk vakantie of weekendje weg wilt bezorgen raden wij onze gethematiseerde kinderbungalows aan. Deze bungalows beschikken over voorzieningen speciaal voor baby's en jonge kinderen. Zijn jouw kinderen echte voetbalfanaten, houden ze van boerderijdieren of wil je ze het gevoel van een echte ridder of prinses geven? Maak een keuze uit onze comfortabele kinderbungalows.