Mölke
Pop-up restaurant Bij de buren
Pop-up restaurant Bij de buren
Pop-up restaurant Bij de buren

Pop-up restaurant Bij de buren

Pop-up restaurant Bij de buren

Een knusse tent, een gezellig festivalsfeertje, een heerlijke maaltijd en een koud drankje in je hand. Zie je het al voor je? Zo zien de dagen bij pop-up restaurant 'Bij de buren' eruit! 😍

Je vindt pop-up restaurant 'Bij de buren' op onze pop-up glamping. 🏕️ Vanuit het restaurant heb je uitzicht op kleurrijke pop-up tentjes, de haven en de Twentse landerijen! Dát is pas gezellig dineren!

 

De koks van toprestaurant Brodshoes doen hun uiterste best om een heerlijke maaltijd of borrelplank op tafel te toveren, terwijl jij lekker zit te genieten van de zon. ☀️ Bestel een heerlijk glas wijn en geniet van gerechten gemaakt van streekproducten. Wat dacht je van een lekkere steak tartaar van Reggedal rund of een salade Gamba? Wij zouden het wel weten!

 
Logo pop-up restaurant
 

Lekker eten en drinken

Bij pop-up restaurant 'Bij de buren' worden allerlei heerlijke gerechten geserveerd. Of je nu samen met de kinderen komt, of met je vriendengroep, bij het pop-up restaurant is een plek voor iedereen! 🤩 Goed om te weten: je hoeft natuurlijk geen gast van Mölke te zijn om lekker te komen genieten in het pop-up restaurant. Bekijk snel de menukaart en zoek jouw favoriete gerecht alvast op! Of boek direct een tafeltje en laat je verrassen!

 
pop-up restaurant
Pop-up tent

Blijven slapen

Heb je zin om te blijven slapen na het eten Bij de buren? Dat kan! Boek een tentje op de pop-up glamping, of blijf slapen in een accommodatie op vakantiepark Mölke! 💚

Zo kan je lekker blijven relaxen na het diner en hoef je maar een paar stappen te zetten naar een heerlijk opgemaakt bedje! 

 

Hier kan je ons vinden!

More On the park