Mölke
Vakantiepark Mölke

Riverdome with private bathroom and hot tub | 4 persons

Availability and Price

This dome 

 A wood-fired hot tub
 Thanks to its location on the Regge a beautiful view ✨
 Very nice covered decking terrace at the front
 Very instagrammable
 You'd want to bring your whole family, but it's only for 4 people
 The hot tub is filled, but you have to heat it up yourself

Location

Overijssel, Zuna. Do you know sunny Zuna ☀️ already?

 

Amenities

Type of stay

 1. Glamping
 2. Boutique glamping "slowcamp"

Bathroom

 1. Sanitary facilities: Douche, toilet en wastafel
 2. Regendouche
 3. Hot tub

Children

 1. Space for a baby crib
 2. A WiFi connection to watch Mickey Mouse

Bedroom

 1. Bed linen provided
 2. 2 Bedrooms

Kitchen

 1. Kitchen linen to be booked in addition
 2. Dishwasher
 3. Filter coffee maker
 4. Cooktop
 5. Complete kitchen inventory
 6. Fridge/freezer

Living area

 1. Smart TV

Outdoors

 1. Terrace with terrace furniture
 2. Porch
 3. Book your favorite spot while booking online
 4. Directly on the river
 5. Festival atmosphere around your spot
 6. panoramic views
 7. At the pop-up glamping

Pets

 1. Pet allowed

General

 1. non-smoking
 2. Free WiFi
 

Description

Spend the night in this special Dome with private bathroom and hot tub

Enjoy the outdoor life in the Reggestreek and go out, to crawl carefree under the wool in the evening in your comfortable Riverdome. This special accommodation offers you a special stay: you are provided with all the comforts, but wake up in the middle of Twente's nature. In a Riverdome you are assured of a holiday you will never forget! This beautiful River Dome is on the edge of our pop-up glamping 'Bij de buren'. At our pop-up glamping you will find a real festival atmosphere, with cosy lights, cosy campfire spots and a real pop-up restaurant. You are in luck, because you can enjoy the festival atmosphere and the Mölke facilities are just a few steps away from your tent!

The Riverdome is a luxury tent with the comfort of a cottage. You have your own kitchenette with fridge, bathroom and terrace. When you stay in the Riverdome you live outside, but you can retreat to the cosy Dome when it starts to rain or when it gets colder. The cozy sitting area has comfortable chairs, there is a nice table to eat together and there are comfortable beds. On the inside are curtains, giving you complete privacy. This dome is even equipped with a wood-fired hot tub. Delicious! There is a double bed and 2 single beds. The single beds are suitable for children up to 12 years old. There is room to place a cot.

21 reviews


 1. 8.4

  wij hadden 4 tenten geboekt op het festivalterrein voor ons familieweekend. Het is ons heel goed bevallen, wat een prachtig stuk van het vakantiepark is het, met dat mooie uitzicht rondom, en heel veel ruimte om de tenten. De Panorama tenten en Riverdomes waren sfeervol ingericht, we voelden ons meteen thuis. Ook de hottub er bij was heerlijk! We hebben erg genoten. Voor de kinderen overal voldoende speelmogelijkheid en activiteiten. We zijn van plan om volgend jaar terug te komen.

  May 2024 - Jeanette V.

 2. 9

  Voor ons de tweede keer Molke, er was dus zeker een reden om terug te keren. Je wordt meegenomen in de sfeer van het slow living. Het zit in de hele kleine details. Van de aankleding, het personeel tot de berichtjes via de mail. Zelfs een cadeautje voor mijn 40e verjaardag. Super attent! De hottub was een groot succes voor onze kinderen en savonds voor ons. Het was weer helemaal top!

  May 2024 - Lotte H.

 3. 8.4

  No review left

  April 2024 - Birgit H.

 4. 8.1

  No review left

  September 2023 - Elvira D.

 5. 8.9

  De riverdome met hottub beviel super goed. Mooie ligging met een mooi uitzicht. De tent zelf was in de middag erg warm. In de riverdome miste we wel wat ophang haakjes/planken om spullen op te bergen. In de avond werd het al snel donker en miste we een buitenlamp zodat we nog spelletjes op de veranda konden spelen. De streekwinkel met verschillende producten beviel goed. Bootje varen was leuk om te doen en het restaurant beviel ook goed. Iedere ochtend een rondje langs de dieren was een leuke start van de dag. De aankleding met lampjes slingers en de leuke tenten was super!! De toegestuurde mailtjes met muzieklijstjes, tips in de omgeving en restauranttoppers was super! Wij komen zeker nog een keer terug!

  September 2023 - Danick B.

 6. 9.1

  Heerlijk wezen suppen. Kinderen hebben zich goed vermaakt met het animatieteam

  August 2023 - patricia M.

 7. 9.8

  Prachtige locatie met alle gemakken voorzien. Mooie tent met hottub.

  July 2023 - Sandra K.

 8. 8.5

  De ligging van onze Riverdome tent. Zo wakker worden met dat uitzicht. Van de omgeving niet heel veel gezien omdat we het heerlijk bij de tent vonden. Wel met een fluisterboot gevaren. Ook dat was superleuk om te doen. Beetje jammer dat op ca 1,5 uur varen we steeds wier in onze schroef kregen waardoor we om moesten draaien. Was geen doorkomen aan. Maar wat we hebben gezien was mooi.

  July 2023 - Tamara v.

 9. 8.4

  Super weer met veel speeltuinen voor kinderen. Iedereen was erg vriendelijk en gastvrij. Fluisterboot was ook erg in de smaak gevallen.

  June 2023 - Nancy v.

 10. 9.7

  Zoals aangegeven bij het uitchecken was alles naar wens, alleen rook het water van de hottub de 2e avond niet meer heel fris (zat ook geen chloor tablet meer in de dobber). Voor nu was het te doen de 2e avond, maar een 3e avond in de hottub was niet meer te doen geweest. Ons plekje lag aan de rand waardoor we meer wind hadden dan andere tenten meer binnen op de camping. Wel hadden we hierdoor fijne privacy. Wifi was super, tent was goed schoon en voorzieningen in de tent top.

  June 2023 - Jennifer V.

 11. 8.8

  Wij hebben erg genoten van onze vakantie bij jullie in Zuna. De tent was echt heel leuk en de hottub vonden de kids en papa en mama super!! Wij hebben 2 avonden heerlijk gegeten in het restaurant. Het eten was erg lekker. Helaas geen animatie gezien of gehad maar wij snappen ook dat als het zo rustig is dit niet altijd mogelijk is. Boerderij leuk!!

  June 2023 - Mandy D.

 12. 7.9

  Voor het eerst naar een Glamping geweest was erg leuk.

  May 2023 - Huub B.

 13. 9.2

  Onze accommodatie met hottub was heerlijk! We hebben ook enorm genoten van het varen met de sloep.

  May 2023 - Latoya R.

 14. 9.6

  Der Park ist für Familien echt ein Traum! Sehr zu loben das überall neues an Spielzeug entdeckt werden konnte!

  May 2023 - Nancy H.

 15. 7.5

  No review left

  April 2023 - Fenna S.