Mölke
wijn en wellness

Wijnpakket met

lekkere hapjes

Proef de streekwijnen

Proef de streekwijnen

van de Wijnmakers

Relaxing voor

Relaxing voor

jong en oud

Lekker wijnen

Lekker wijnen

in je hottub

De Wijn & Wellness weken

  • Ontvang een wijnpakket bij je boeking
  • Relax in je hottub of sauna
  • Proef de smaken uit de streek
 

Een lekker wijntje op z'n tijd

Enkele weken per jaar organiseren wij de Wijn & Wellness weken: de meest ontspannen weken van het jaar! De data voor de wijn en wellnessweken van 2023 zijn nog niet bekend. Boek dit voorjaar een prachtige accommodatie met een hottub of sauna en krijg er een gratis wijnpakket met borrelhapjes bij! Het pakket bevat heerlijke streekwijnen en borrelhapjes, zodat je dit niet hoeft mee te nemen van huis. Bij aankomst staat het wijnpakket klaar, zodat je meteen na de reis en het uitpakken van je bagage, de hottub kan aansteken of de sauna kan verwarmen om daarna te genieten van een heerlijke wijntje en natuurlijk de nodige snacks. Laat je zelf wennen aan Slow Living Experience hier bij Mölke!

 
 

De Wijn & Wellness weken kort samengevat:

✔️Twee heerlijke wijnen uit de streek
✔️Borrelhapjes, want die kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een heerlijk wijntje
✔️Feestelijk wijnpakket direct bij aankomst
✔️Een Slow Living Experience door de combinatie van een sauna en/of hottub samen met een geheel verzorgd wijnpakket
✔️#lekkerwijnen in je hottub of sauna 🍷
✔️Let op! Alleen geldig bij boekingen voor midweken en doordeweekse nachten (maandagmiddag tot vrijdagmorgen) in wellnessaccommodaties m.u.v. vakanties.

Boek een accommodatie met hottub of sauna en voeg het extra 'Wijnpakket' toe aan jouw boeking! #proost 🥂

 
2112 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.

 
 

Onze streekwijnen

Benieuwd naar de wijnen, lees dan verder. De wijnen die het wijnpakket bevat zijn zelf gebrouwen door De Wijnmakers. Zij brouwen verschillende wijnen van een stuivende witte wijn tot een vol ronde rode wijn. Het wijnpakket is divers samengesteld met een witte wijn en een rosé. Denk je nou, ik wil geen proeverij van verschillende wijnen maar gewoon één soort wijn, dan kan je deze wijnen gerust omruilen in onze streekwinkel voor het soort wijn dat jij graag wil. Of denk je misschien, ik wil er nog een flesje bij. Wij verkopen de streekwijnen in onze streekwinkel waar je zo een nieuwe fles kan halen. Kan je ook niet langer wachten om dit wijnpakket te proberen en bij aankomst je spullen neer te zetten en gewoon te relaxen, voeg dan snel jouw gratis wijnpakket toe bij je reservering!

 
De Wijnmakers
 
De Wijnmakers
 
De Wijnmakers
 
De Wijnmakers
 

De Wijnmakers

Wil je meer weten over de afkomst van de wijnen, neem dan een kijkje op de site van De Wijnmakers. In de periode van mei tot en met september organiseren zij wijnproeverijen, wijngaarddiners en rondleidingen op de wijngaard. Mocht je rond deze periode op vakantie zijn bij ons, dan is het zeker een aanrader om de wijngaard te bezoeken! 

Faciliteiten & activiteiten

Eerst nog even op avontuur voordat je de hottub of sauna induikt? Check hieronder een aantal verschillende faciliteiten en activiteiten bij ons op het park en in de omgeving!

 
 

Stippel de route uit naar jouw leukste vakantie!