Mölke

4x tips voor overnachten op één van de meest bijzondere campings

Overnachten op één van de meest bijzondere campings

Mölke: dé vakantiebestemming voor echte levensgenieters. Een plek waar je kan ontdekken hoe het is om te leven op een langzaam tempo. Een plek waar helemaal niks hoeft, maar alles mag. En een plek waar je het echte weekendgevoel ervaart, iedere dag opnieuw! Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat ons kleinschalige park één van de meest bijzondere campings is. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

Bijzonder overnachten

Op onze bijzondere camping staat 1 ding vast; je beleeft een unieke vakantie om nooit meer te vergeten. Je overnacht namelijk in één van onze bijzondere accommodaties. Heb jij al wel eens in een boomhut overnacht? Word 's ochtends wakker en geniet van een prachtig weids uitzicht over de weilanden met een heerlijk kopje koffie in je hand. Dat is nog eens lekker wakker worden! Of kies voor een luxe Dream Suite, Safaritent of River Dome waar je het echte kampeergevoel ervaart, maar dan extra comfortabel! Op onze bijzondere camping in Nederland vind je stuk voor stuk unieke accommdaties! Welke accommodatie heeft jouw voorkeur?

 
Bijzonder overnachten
 

Kamperen op een pop-up camping

Wat nog meer zo bijzonder is aan onze camping? Ieder jaar kun je bij ons genieten van van het échte festivalgevoel op onze pop-up camping "Bij de Buren". Ontwaak met de fluitende vogels om je heen, geniet van het weidse uitzicht en haal een vers broodje bij onze streekwinkel. We hebben onze bijzondere camping dan ook in fantastische sferen versiert met gezellige lampjes en natuurlijk een foodpleintje. Kies je voor een back-to-basic tent (maar wel alsnog met heerlijk opgemaakte bedden) of ga je toch voor een luxe Panorama Lodge of Riverdome mét privé sanitair? Waar je op onze bijzondere camping ook voor kiest, we zorgen er voor dat je volledig opgeladen bent wanneer je weer naar huis toe gaat. Kom samen met ons proosten op het goede leven en geniet!

 
Pop-up camping
 

Wellness vakantie in Twente

Leven op een langzaam tempo, daar houden we bij Mölke van. Wil je op onze bijzondere camping nou deze échte Slow Living Experience ervaren? Boek dan een wellness huisje en kom ultiem ontspannen. Kies voor een wellness huisje met sauna en/of hottub. Dat betekent heerlijk bubbelen terwijl je geniet van een drankje of goed boek. Of wat dacht je van een romantisch avondje terwijl je samen kijkt naar de ondergaande zon. Het kan allemaal in een van onze fijne accommodaties op een van de meest bijzondere campings van Nederland!

 
Wellness huisje
 

Overnachten aan het water

Vakantiepark Mölke is een rustgevende plek waarbij je geniet van een prachtig uitzicht over het water. Hier kom je écht even tot rust. Vanuit onze bijzondere camping aan het water kun je de leukste activiteiten ondernemen! Huur bijvoorbeeld een bootje en ontdek de waterrijke omgeving, gooi je hengel uit of relax op ons privé strand aan de Regge. En na een lange dag op pad te zijn geweest kun je heerlijk ontspannen op onze bijzondere camping in Twente. Schuif aan in het restaurant of op het terras en geniet van een lekker hapje en drankje of neem een ontspannende duik in ons overdekte zwembad. Een vakantie aan het water bij Vakantiepark Mölke betekent optimaal genieten!

Vakantie vieren op onze bijzondere camping

Een verblijf op onze bijzondere camping is dus één groot feest. Vier de dag, prikkel je zintuigen, ga spelen en kom tot rust. Niks hoeft, en alles mag! Of je nu kiest voor ontspannen in een wellness accommodatie, feesten op onze pop-up camping of geniet van het buitenleven tijdens een vakantie aan het water; je komt volledig opgeladen weer thuis. Dag in, dag uit ervaar je het échte weekendgevoel. Dus waar wacht je nog op? We verwelkomen je graag!

 

Bekijk ook onze andere blogs: